Vårt kära Mossbylund har sakta men säkert formats sedan vi tog över hotellet 2002. Vi har lyssnat till våra gästers önskemål och utvecklat, byggt till och renoverat Mossbylund allt eftersom. Idag har vi plats för 90 övernattande gäster som kan njuta av ett bekvämt boende, god mat, spa, träning och rofyllda miljöer. Vi har gått från en liten till en stor familj med olika avdelningar och öppnat upp för brunch, träning och olika event – här finns något för alla! Trots att vi vuxit fort de senaste åren finns den familjära känslan kvar.

Vi brinner för entreprenörskapet och nya idéer kommer allt som oftast innan vi ens hunnit slutföra de tidigare. Det är en spännande resa som vi tillsammans med våra fantastiska medarbetare ser fram emot att fortsätta.

Varmt välkommen att hälsa på hos oss!

Välkommen till Mossbylund,
Ingrid och Peter Svensson.
i.svensson@mossbylund.se
peter@mossbylund.se

Adress

Mossbystrand
274 53 Abbekås
Skåne

Telefon

+46 (0) 411 300 36
0411 301 36, spa

Mossbylund finns längs kustvägen mellan Abbekås och Ystad vid Mossbystrand. Position: Latitud: 55.415060, N Longitud 13.624028 E. Om du kör med GPS ställ in Mossby 157, ort Skurup.

Vägbeskrivning från YSTAD:
Kör väg 101 mot Trelleborg, sväng av vid Mossbystrand till väg 9. Efter 500 meter på höger sida ligger Mossbylund.  Avstånd från Ystad 12 km.

Vägbeskrivning från TRELLEBORG:
Kör väg 9 mot Ystad, tre kilometer efter Abbekås ligger Mossbylund på vänster sida. Avstånd från Trelleborg 35 km.

Vägbeskrivning från MALMÖ/LUND/KÖPENHAMN:
Kör E65 mot Ystad, ta av mot Skurup vid första avfarten. Sväng vänster mot Skurup centrum. Följ skyltarna mot Skivarp. Tre kilometer efter Skivarp tar ni av höger till väg 9. Efter 500 meter på höger sida ligger Mossbylund.

Vår trogna kompis Vilda, som gått från jakt-labbe till hotell-labbe, är på plats nästan varje dag och tar sällan semester. Alltid redo för en promenad längs med stranden och eftersom hon varit här sedan hon var valp har denna badälskare full koll på promenadstråken runt Mossbylund.

Tillsammans med Vilda välkomnar vi fyrbenta vänner till Hotell Mossbylund i många av våra rum.

Vår miljösatsning har tagit ytterligare ett steg tack vare skånetrafikens nya busshållplats på Mossbylund.
Numera åker du buss från Ystad eller Trelleborg med linje 190. Närmaste påkopplande pågatåg finns i Svarte för vidare resa till och från resten av Skåne!