FRUKOST

Serveras under vardagarna 07.00-10.00. Helger 08.00-10.00
2 – 5 jan 7.30 – 10.00

Du är varmt välkommen på frukost även om du inte bor på hotellet. Pris: 125:-

LUNCH & FIKA

Mellan 11.00-17.00 alla dagar i veckan serverar vi vår fika och lunchmeny både i restaurangen och spacafét . Det är bara att dyka upp men går såklart bra att boka bord också.  Dagens lunch finns vardagar 12.00-14.00. (Uppehåll vecka 1) Menyn ser ni under LUNCHMENY.

KVÄLL

Det går bra att beställa bord från 18.00 alla dagar i veckan.
Sista bordsbokningen 20.30 söndag – torsdag. Fredag & lördag samt 26 dec – 6 jan 21.00

Menyn hittar ni på KVÄLL och bord kan ni boka på 0411 30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen till vår restaurang!

 

Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Vår restaurangchef Fredrik leder med erfaren hand restaurangen och vårt team av serveringspersonal och tillsammans med vår kökschef Stephen planerar han menyn, matchar den med goda drycker och uppdaterar vinlistan med spännande nyheter.

Dagens lunch och lördagsspecial enligt nedan gäller för vecka 3 (15-19 januari). Vegetariskt alternativ samt vår spacafémeny finns alltid att välja utöver dagens lunch. Sallad, ramlösa/lättöl och kaffe ingår då ni äter ”dagens lunch” måndag – fredag. Det går fint att bara dyka upp, men det går också bra att boka bord på 0411 30036.  Välkommen!

I köket bland puttrande grytor och kastruller trivs vår kökschef Stephen allra bäst. Hemlagat, närproducerat och jordnära är ord som beskriver smakerna på Mossbylund. Inspirerad av våra omgivningar tar Stephen gärna tillvara på naturens skafferi och plockar både svamp, ramslök och nässlor som sedan får ta plats på tallriken. Att ha koll på ingredienserna och laga mat från grunden är viktigt för Stephen som också sköter kontakterna med våra lokala leverantörer som förser oss med närproducerat och närodlat.

Det går bra att beställa bord från 18.00 alla dagar i veckan. Sista bordsbokningen 20.30 söndag – torsdag. Fredag & lördag samt 26 dec – 6 jan 21.00. Boka på 0411 30036 eller info@mossbylund.se

AFTERWORK fredagar 17.00-19.00

Mellan kl 17-19 har vi specialpriser i spabaren och här finns en ”after work-korg” för 99:- med massa gott eller en plocktallrik med bla oliver, ost och korvar.

Ni kan också boka in er på KVÄLLSPA om ni vill njuta i våra nya uppvärmda utepooler.

AFTERNOON TEA, lördagar 14.00-16.00

Små vackra höga torn med mättande snittar serveras med kakor och desserter. Te och kaffe ingår också.

Pris: 175:-  

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

BRUNCH, söndagar 12.00-15.00

Här finns bland annat sill, sallader, pannkakor, bacon, kallskuret, nybakat bröd, ostar, desserter… och juice, te och kaffe.
Pris: 275:-

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Vi anordnar många stora kalas i vår festlokal ”Salen” som rymmer upp till 120 personer. Här är stora ytor både inne och ute för mingel och dans. Det går hyra hela Mossbylund med samtliga rum eller endast Salen med närliggande hotellrum. Vi har plats för 90-100 övernattande gäster.

Trakten runt Mossbylund är omgivnen av många gamla vackra kyrkor och här är även möjlighet till vigsel i vår trädgård, eller på vår fantastiska strand.

Maila till vår restaurangchef Fredrik, fredrik@mossbylund.se eller vår bröllopskoordinator Helle, helle@mossbylund.se om ni har frågor eller förfrågningar.

Med Helle som bröllopskoordinator är ni i trygga händer. Från bröllopsmeny till brudvals, blomsterdekorationer och vickning – vi tar hand om allt från början till slut, så att ni kan fokusera på att bara njuta av er stora dag. Att få förtroendet att ta hand om er speciella dag är stort för oss och varje bröllop är unikt. Genom ett personligt möte med Helle och Fredrik som restaurangchef går ni i lugn och ro genom era tankar och idéer. Under åren har vi samlat på oss många kontakter och vi har ett stort nätverk av allt från vigselförrättare, till duktiga musiker och DJs som vi gärna rekommenderar.

Helle Kragh, helle@mossbylund.se

Filosofi

________

 

Närproducerat, hemmagjort och kärlek är de tre ord som beskriver vår mat! Vår köksmästare Stephen Radcliffe lever och andas för de skånska råvarorna och vill att våra gäster skall känna av kvalitén av livet på landet, havet och i skogen. Tillsammans med vår restaurangchef Fredrik Wennberg, som med gediget sinne för dryck, kombineras en måltid att minnas.

Vi är inte gourmet, vi är inte fine dining, vi är njutning för smak, doft och syn.