boka rum nu

hälsa på oss

6:50
söndag 16°C
bröllop & fester på mossbylund. Vigsel i trädgården, fest i salen

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

På Skånes vackra Sydkust hittar du Hotell Mossbylund – ett havsnära spahotell där det familjära, det lokala och det gemytliga står i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.

HOTELL MOSSBYLUND
Mossbystrand
274 53 Skivarp

0411-30036 / info@mossbylund.se

kolla in vårt kalendarium
boka behandling
köp presentkort på mossbylund

NYHET! Vi nyttjar vintermörkret och passar på att bygga ut vår bar och vårt spacafé! 9:e oktober drar vi igång och vi siktar på att göra plats för ännu mer härligt barhäng, sköna soffor & massa mys. 

HITTA HIT

Bil, tåg, buss, cykel eller till fots? Alla vägar leder till Mossbylund.

om oss

Vårt Mossbylund har sakta men säkert formats sedan vi tog över hotellet 2002. Vi lyssnar till våra gästers önskemål och utvecklar, bygger till och renoverar allt eftersom. Idag har vi plats för 120 övernattande gäster som kan njuta av ett bekvämt boende, god mat, spa, träning och rofyllda miljöer. Vi har gått från en liten till en stor familj och trots att vi vuxit fort finns den familjära känslan kvar. Vi brinner för entreprenörskapet och nya idéer kommer allt som oftast innan vi ens hunnit slutföra de tidigare. Det är en spännande resa som vi tillsammans med våra fantastiska medarbetare ser fram emot att fortsätta.

Varmt välkommen hem till oss!
Ingrid och Peter Svensson.

psst! Vill ni läsa mer om vår och hotellets historia så kan ni kolla in vår egen tidning MOSSBYBLADET

välkommen till mossbylund