BRÖLLOP OCH FEST

Fira livets viktigaste händelser hos oss. Vi anordnar många stora bröllop & fester i vår stora sal som rymmer upp till 130 personer. Vi har stora ytor både inne och ute för mingel och dans. Det går att hyra hela Mossbylund med samtliga rum eller endast Salen med närliggande hotellrum. Vi har plats för 90-100 övernattande gäster.

På behändigt avstånd från hotellet finns många vackra kyrkor att vigas i.

Maila till vår restaurangchef Fredrik, fredrik@mossbylund.se eller vår bröllopskoordinator Helle, helle@mossbylund.se om ni har frågor eller förfrågningar.

Med Helle som bröllopskoordinator är ni i trygga händer. Från bröllopsmeny till brudvals, blomsterdekorationer och vickning – vi tar hand om allt från början till slut, så att ni kan fokusera på att bara njuta av er stora dag. Att få förtroendet att ta hand om er speciella dag är stort för oss och varje bröllop är unikt. Genom ett personligt möte med Helle och Fredrik som restaurangchef går ni i lugn och ro genom era tankar och idéer. Under åren har vi samlat på oss många kontakter och vi har ett stort nätverk av allt från vigselförrättare, till duktiga musiker och DJs som vi gärna rekommenderar.

Helle Kragh, helle@mossbylund.se

Är ni inte så många?

Kolla in vår lillasyster BONGSKA HUSET!
Huset är perfekt för bröllop och fest för det lite mindre sällskapet – upp till ca 50 personer.

För offert kontaktar man vår festexpertis Helle Kragh. helle@mossbylund.se