HUR PÅVERKAS DIN BOKNING HOS OSS?

På grund av de nya restriktionerna har vi behövt anpassa våra olika hotellpaket för att kunna säkerställa att ni får en trygg vistelse när ni hälsar på oss. Nedan är uppdelat vilka tider som gäller för de olika paketen. Önskar ni byta paket eller om/avboka så löser vi det, kontakta oss i såfall på 0411-30036 / info@mossbylund.se så hjälper vi er.

För mer allmän information om hur vår verksamhet har anpassat sig läs HÄR

BARA VARA, LÖRDAGSLYX, VINTERMYS, VINTERHELG & SPADYGN

 Incheckning från 14.00

14.00-18.00
mys i Spa

Från 17.00 finns ert bord tillgängligt om ni vill beställa en drink innan maten

18.00 tre rätters fast meny.

Se menyn HÄR
20.30-24.00  Roomservice och mys på rummet

NYA KOMPISPAKETET

Incheckning klockan 15.00

Från 17.00 finns ert bord tillgängligt om ni vill beställa en drink innan maten, eller kika in om spacaféet.

Trerätters fast meny 18.00. Se menyn HÄR

Tillgång till SPA 21.00-24.00

BISTROPAKETET

Incheckning från 15.00.

Valfri rätt från bistromenyn 16.00-18.00 Se menyn HÄR

Ni kan hänga i spacaféet/biblioteket från 15-20.30.

Tillgång till SPA 16-20.30

ROOM SERVICE-PAKETET

Incheckning från 15.00.

Beställ pizza 16-18 eller 20-20.30. Se menyn HÄR

Tillgång till SPA 18-20 om man önskar

Ostbricka eller milkshake på rummet 21.00

På avresedagen har alla tillgång till spa från 7.00 till utcheckning.

MYS PÅ RUMMET

Vi har massa trevliga tillägg som ni kan beställa upp på rummet. Eller varför inte lyxa till det med lite Room service? Kontakta oss på 0411-30036 / info@mossbylund.se så berättar vi mer.

VÄLKOMMEN HIT

Vi följer självklart myndigheternas alla råd och rekommendationer. Sista tiden har det varit nya bud med jämna mellanrum och vi står alltid redo för uppdatering av tider, antal gäster och information vad som gäller.

Självklart går ingen av våra medarbetare till hotellet med minsta tecken på förkylningssymtom och vi uppmanar våra gäster till samma försiktighet. Därav fortsätter våra nästan obefintliga avbokningsregler för att göra det enkelt för våra gäster att våga planera en vistelse. Se mer detaljerad information längre ner.

 

HOTELL & RESTAURANG

Från den 24 december stänger restaurangen 20.30, eftersom alkohol inte får säljas efter 20.00 samt att alkohollagen kräver att restaurangen är tömd på gäster 30 minuter efter att alkoholförsäljningen upphör.

Detta gör att alla våra paket styrs in på olika tider för spa resp middagstider eftersom trängsel är den tyngsta faktorn. Alla våra hotellpaket  ”möbleras om” så alla gäster hinner äta och dricka innan 20.00, därefter finns bra utbud för room-service och vårt spa kommer håller öppet till 24.00 utan alkoholförsäljning.

Har ni en bokning kommer ni få information vid ev förändringar.

Vi dukar enligt alla föreskrifter och sällskap på fler än 4 personer delas upp på flera bord.
Frukost serveras vid bordet istället för på buffé. Vi bokar även in din frukosttid. Vi ordnar även frukost på rummet om ni önskar, förboka vid incheckning.

 

SPA & BEHANDLINGAR

Spa’t har öppet 07.00-20.30 samt 20.35-24.00.
Våra pooler är klorerade och innebär ingen ökad risk för eventuell smittspridning. Vi uppmanar alla våra övernattande gäster att duscha och byta om på hotellrummet. Just nu utför vi inte några ansiktsbehandlingar.

 

TRÄNING

Precis som hotell- och restauranggäster ser vi att man stannar hemma om man känner sig dålig. Vi ber er också komma ombytta till passen.

Våra pass anpassas för att man ska ha lätt att hålla avstånd och från och med 10 januari begränsar vi antalet i stora träningssalen till 15 personer.

Vattengympan har paus eftersom pandemin förvärrats sista tiden. Ni som har stammiskort behöver bara höra av er så förlänger vi det. Vi kommer dra igång så fort allt ljusnar.

Vid utomhusträning ta med handskar, även om vi kommer jobba med så lite redskap som möjligt är handskar ett bra skydd.

 

VÅR EGEN LÄKARE

Vi har regelbunden kontakt med vår egen läkare som arbetar på intensiven i Helsingborg. Han följer situationen kontinuerligt och ger oss täta rekommendationer.

 

VÅRA AVBOKNINGSREGLER!

Under rådande pandemi är våra hotellrums-bokningar om- & avbokningsbara fram till kl 12 dagen innan ankomst.
Det gäller hotellpaket eller enbart rumsbokningar. Dock inte om man själv väljer ”ej om/avbokningsbart” alternativ eller vid abonnering.