VAD KUL ATT DU KOMMER OCH HÄLSAR PÅ!

Här är lite att tänka på och inspirerande bildkollage då det finns mycket att välja på under din vistelse på Mossbylund. Utöver spa, massage, övernattningar eller middagar finns här tiokort på träning eller på frukost/lunch att köpa. Eller ett fyrakort på spabehandlingar som är ett lyxigt alternativ att använda sin gåva till.

Värdet på presentkortet går att använda till vad som helst hos oss, bara slå oss en signal så hjälper vi dig.

TÄNK PÅ:
Ni kan inte boka online med ert presentkort. Ring eller maila oss så hjälper vi er att boka!

Glöm inte ta med presentkortet när du hälsar på oss.

Våra presentkort är giltiga 24 månader från inköpsdatum. När detta datum passerat blir dom automatiskt avaktiverade och kan inte utnyttjas.
Om ni skulle få förhinder inom denna tid kan ni göra en bokning på ett datum efter utgången dag. Då måste ni höra av er innan presentkortet löpt ut och förbetala er kommande vistelse med det presentkort ni har. Om ni skulle avboka er vistelse, vilken ni betalt med ert presentkort kan summan ej återbetalas och kortet kan inte återaktiveras.

HAR DU FÅTT EN JULKLAPP?

Våra julklappar är en specialutgåva och har en kortare giltighetstid, ring eller maila för att boka, glöm inte ta med dig presentkortet när ni kommer.

På grund av rådande omständigheter och eventuella sena avbokningar finns det denna jul en unik möjlighet att använda presentkortet under en längre tid än utsatt tid. Då gäller insatta pengar, inte produkten.

Men ni måste då höra av er till oss via info@mossbylund.se innan 30 mars så förlänger vi beloppet. Hoppas vi ses en vacker vinterdag!

vintermys

Varma bad i vårt spa, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller  för ankomst söndag – torsdag 26/12-20 – 31/3-21

vinterhelg

Varma bad i vårt spa, lyx på rummet, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller alla dagar 26/12-20 – 31/3-21

mossbyklappen

välj mellan:
25 minuters spabehandling för 1 person
vardagsspa med lunch för 1 person
afternoon tea för 2 med bubbel
gäller 26/12-20 – 31/3-21