MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND

Här hittar ni vårt kalendarie för magiska datum på Mossbylund. Vad som händer under påsk, jul, nyår och annat kul hittar ni här. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter!

Vi har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat. Annars serveras frukost, lunch/café och à la carte alla dagar i veckan.

Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411- 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

22 – 23 SEPTEMBER, YOGAHELG

YOGAKLASSER MED HILLEVI BORGA
Yoga är en fantastisk praktik som består av många olika komponenter. Syftet med yoga är att MÅ BÄTTRE och ofta behöver vi flera komponenter för att skapa ett välmående och harmoni.

Vi behöver kunna vara närvarande, ha balans, vara starka, smidiga och samtidigt som vi så väl behöver få slappna av, varva ner och finna vila. Den här trion av klasser är tänkt som en påse Gott & Blandat eller ett smörgåsbord av olika infallsvinklar på praktiken. Läs mer och boka in er HÄR

ta med tonåringen på spa

31 OKTOBER – 3 NOVEMBER, SPALOV

TONÅRINGAR VÄLKOMNA! Måndag – torsdag v 44 kör vi som vanligt vårt populära spalov.

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag i bistron och övernattning tillsammans med er tonåring. Vi sänker även åldersgränsen för DAGSPA dessa datum. Boka på 0411-30036. Mer information hittar ni HÄR

8-12 NOVEMBER, GÅS HOS VÅR LILLASYSTER

En av årets viktigaste mathögtid, GÅSAMIDDAN!
Att man äter gås i samband med Mårtens afton är sen gammalt. Första omnämnandet av ”mårtens gås” är från 1171! Så man kan lugnt säga att vi har haft gott om tid på oss för att fullända denna måltid.

På Bongska Huset serverar vi traditionell gåsamiddag 8-12 november. BOKA BORD

695:-/person

12 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med BRUNCH, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

10 NOVEMBER, JULKLAPPSFÖRSÄLJNINGEN BÖRJAR

9 november startar vi försäljningen av våra populära julklappar. Då kan ni läsa om de olika klapparna HÄR

22 NOVEMBER – 17 DECEMBER, JULBORD HOS VÅR LILLASYSTER

Julbord på riktigt, passa på och njut av ett klassiskt julbord med moderna inslag på bästa läget intill hav och salta vindar. Vi dukar upp vårt julbord med sill, grönt och saftiga revben mitt i en oas bland nybakat bröd, magnifikt ostutbud och nydekorerade sötsaker direkt från vårt bageri.

BONGSKA HUSET serverar julbord onsdag –  lördag kväll för 695:-/ person BOKA BORD

31 DECEMBER – FIRA IN 2024 TILLSAMMANS MED OSS!

Vi välkomnar er till en helkväll på Mossbylund. Afternoon tea, bubbel och kanapéer innan en magisk sexrätters meny med tillhörande lyxiga drycker. Kaffe och avec, dans till live musik till tolvslaget mer bubbel, mysiga eldar och nattamad såklart.

Nyårspaket med övernattning från 3590:-/ 3990 eller 4290:- per person beroende på rumstyp. Boka på info@mossbylund.se eller ring oss på 0411-300 36