MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND

Här hittar ni vårt kalendarie för magiska datum på Mossbylund. Vad som händer under påsk, jul, nyår och annat kul hittar ni här. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter!

Vi har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat. Annars serveras frukost, lunch/café och à la carte alla dagar i veckan.

Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411- 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

21-22 JUNI, MIDSOMMAR

Nu börjar sommaren på riktigt! BOKA in er med övernattning, eller kom förbi och njut av god fika eller lunch under midsommarhelgen.

23 JUNI-13 AUGUSTI, SUPERSOMMAR

En natt, två nätter eller en hel vecka? Vila när du är trött, bada när du är varm och unna dig en drink när du är törstig. Inga planer är bra planer. Supersommar på Mossbylund gör att du kan bestämma själv. En valfri rätt ingår. Boka paketet HÄR

21 JUNI-11 AUGUSTI, SOMMARSPA

Garanterat varmt i vattnet!
Mys i vårt spa, kryp ner i lagom varma pooler och relaxa i sköna solsängar & hänggungor. Kolla in och boka din favorit HÄR.

6-10 NOVEMBER, GÅS HOS VÅR LILLASYSTER

En av årets viktigaste mathögtid, GÅSAMIDDAN!
Att man äter gås i samband med Mårtens afton är sen gammalt. Första omnämnandet av ”mårtens gås” är från 1171! Så man kan lugnt säga att vi har haft gott om tid på oss för att fullända denna måltid.

På Bongska Huset serverar vi traditionell gåsamiddag 8-12 november. BOKA BORD

Från 695:-/person.

10 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med BRUNCH, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

4-15 DECEMBER KLASSISKT JULBORD

Julbord på riktigt! Passa på och njut av ett klassiskt julbord, fullproppat med hemlagade rätter och moderna inslag. Passa på att BOKA BORD redan nu. Från 695:-/person.

Vill du boka in ett större sällskap ring 0411-30036 eller skicka ett mejl till info@mossbylund.se