MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND

Här hittar ni vårt kalendarie för magiska datum på Mossbylund. Vad som händer under påsk, jul, nyår och annat kul hittar ni här. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter!

Vi har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat. Annars serveras frukost, lunch/café och à la carte alla dagar i veckan.

Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411- 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

26 MAJ, MORS DAG

Glöm inte att fira världens bästa mamma!

Slå på stort med ÖVERNATTNING med middag och spa, eller slå till med lite mindre och bjud mor på en fika / lunch eller middag  i vårt spacafé & Bistro.

Eller varför inte lyxa till det med DAGSPA

21-22 JUNI, MIDSOMMAR

Nu börjar sommaren på riktigt! BOKA in er med övernattning, eller kom förbi och njut av god fika eller lunch under midsommarhelgen.

23 JUNI-13 AUGUSTI, SUPERSOMMAR

En natt, två nätter eller en hel vecka? Vila när du är trött, bada när du är varm och unna dig en drink när du är törstig. Inga planer är bra planer. Supersommar på Mossbylund gör att du kan bestämma själv. En valfri huvudrätt ingår. Boka paketet HÄR

21 JUNI-11 AUGUSTI, SOMMARDOPPET

Garanterat varmt i vattnet!
Mys i vårt spa, kryp ner i lagom varma pooler och relaxa i sköna solsängar & hänggungor.
En valfri rätt från vår bistromeny ingår. Välj om du vill komma 10-15 eller 18.30-23. Boka HÄR.

10 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med BRUNCH, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!