MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND

Här hittar ni vårt kalendarie för magiska datum på Mossbylund. Vad som händer under påsk, jul, nyår och annat kul hittar ni här. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter!

Vi har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat. Annars serveras frukost, lunch/café och à la carte alla dagar i veckan.

Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411- 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

28 MAJ, MORS DAG

Glöm inte att fira världens bästa mamma!

Slå på stort med ÖVERNATTNING med middag och spa, eller slå till med lite mindre och bjud mor på en fika / lunch eller middag  i vårt spacafé & Bistro.

Eller varför inte lyxa till det med DAGSPA

ta med tonåringen på spa

SPALOV 19-29 JUNI

TONÅRINGAR VÄLKOMNA! Måndag – torsdag under veckorna 25 och 26 kör vi som NYHET vårt populära spalov även på sommarlovet.

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag i bistron och övernattning tillsammans med er tonåring för endast 1 600:- per vuxen och 990:- per tonåring. Vi sänker även åldersgränsen för DAGSPA dessa datum. Boka på 0411-30036. Mer information hittar ni HÄR

23-25 JUNI, MIDSOMMAR

Nu börjar sommaren på riktigt! BOKA in er med övernattning, eller kom förbi och njut av vår populära silltallrik som serveras hela midsommarhelgen.

YOGAVANDRINGAR med start 26/6

Upplev sydkustens fantastiska natur i kombination med yoga. Vi vandrar  mellan Mossbylund-Abbekås hamn längs med vår vackra kust. I hamnen rullar vi ut våra yogamattor för en stunds mjuk energigivande yoga. Läs mer HÄR

23 JUNI-13 AUGUSTI, SUPERSOMMAR

En natt, två nätter eller en hel vecka? Ät när du är hungrig, vila när du är trött, bada när du är varm och unna dig en drink när du är törstig. Inga planer är bra planer. Supersommar på Mossbylund gör att du kan bestämma själv. Boka paketet HÄR

26 JUNI – 20 AUGUSTI, SOMMARTRÄNING 

Passa på och köp SOMMARKORTET för 1500:- och träna obegränsat under dessa veckor.

Läs mer info HÄR 

23 JUNI-13 AUGUSTI, SOMMARDOPPET

Garanterat varmt i vattnet!
Mys i vårt spa, kryp ner i lagom varma pooler och relaxa i sköna solsängar & hänggungor.
En valfri rätt från vår sommarmeny ingår. Välj om du vill komma 10-15 eller 18.30-23. Boka HÄR.

30 JUNI – 6 AUGUSTI, GÅRDSPIZZA

Sommar på Mossbylund betyder att PIZZAN ÄR TILLBAKA! Mellan 30 juni & 6 augusti går ugnen varm och ni väljer själva om ni vill äta här eller ta med er hem eller till stranden. Håll utkik efter menyn!

ta med tonåringen på spa

31 OKTOBER – 3 NOVEMBER, SPALOV

TONÅRINGAR VÄLKOMNA! Måndag – torsdag v 44 kör vi som vanligt vårt populära spalov.

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag i bistron och övernattning tillsammans med er tonåring. Vi sänker även åldersgränsen för DAGSPA dessa datum. Boka på 0411-30036. Mer information hittar ni HÄR

8-12 NOVEMBER, GÅS HOS VÅR LILLASYSTER

En av årets viktigaste mathögtid, GÅSAMIDDAN!
Att man äter gås i samband med Mårtens afton är sen gammalt. Första omnämnandet av ”mårtens gås” är från 1171! Så man kan lugnt säga att vi har haft gott om tid på oss för att fullända denna måltid.

På Bongska Huset serverar vi traditionell gåsamiddag 8-12 november.

695:-/person

12 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med BRUNCH, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

10 NOVEMBER, JULKLAPPSFÖRSÄLJNINGEN BÖRJAR

9 november startar vi försäljningen av våra populära julklappar. Då kan ni läsa om de olika klapparna HÄR

22 NOVEMBER – 17 DECEMBER, JULBORD HOS VÅR LILLASYSTER

Julbord på riktigt, passa på och njut av ett klassiskt julbord med moderna inslag på bästa läget intill hav och salta vindar. Vi dukar upp vårt julbord med sill, grönt och saftiga revben mitt i en oas bland nybakat bröd, magnifikt ostutbud och nydekorerade sötsaker direkt från vårt bageri.

BONGSKA HUSET serverar julbord torsdag, fredag & lördag kväll + söndag lunch 695:-/ person

31 DECEMBER – FIRA IN 2023 TILLSAMMANS MED OSS!

Vi välkomnar er till en helkväll på Mossbylund. Afternoon tea, bubbel och kanapéer innan en magisk sexrätters meny med tillhörande lyxiga drycker. Kaffe och avec, dans till live musik till tolvslaget mer bubbel, mysiga eldar och nattamad såklart.

Nyårspaket med övernattning från 3590:-/ 3990 eller 4290:- per person beroende på rumstyp. Boka på info@mossbylund.se eller ring oss på 0411-300 36