MÖTEN FÖR ALLA

Konferens vid havet på Skånes vackra sydkust!

 Är ni många eller få, 2 eller 122? Vill ni stanna över dagen eller hela veckan? Ska ni jobba ända in på småtimmarna eller vill ni varva med lite spa eller en kul aktivitet? Oavsett vilket så skräddarsyr vi er konferens så att ni får det precis som ni vill.

Osäker på möjligheter eller upplägg? Ingen fara, vi har massor av idéer och erfarenhet, bara hör av er så hjälper vi er.

Frågor, prisuppgift eller bokning, ring oss på 0411-30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

KONFERENS PÅ MOSSBYLUND

Hos oss möts moderna lokaler, lyxigt boende och magiskt landskap för att skapa en oförglömlig konferens.

 Att mötas i nya miljöer och få ett avbrott från vardagen, ger möjlighet till idéer och effektivt arbete

Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, det finns även möjlighet att boka spabehandling, både i förväg eller drop in i mån av plats. Vi finns en mil väster om Ystad, på sydkusten. Endast 45 minuter från Malmö/Lund och 2 minuter från den magiska sandstranden.

SKÅNSKA MATTRADITIONER

Det är dags att boka årets GÅSAMIDDAG & JULBORD på BONGSKA HUSET i Abbekås!

Funderar ni på konferens innan jul? Bjuda ut kollegorna på festligheter? Vi har ett magiskt upplägg med en kombination av möten och lunch hos oss på Mossbylund under dagtid och på kvällen blir det utflykt till vår lillasyster BONGSKA HUSET för ett klassiskt julbord eller gåsamiddag i idyllisk miljö nere i Abbekås hamn.

Hör av er till oss för förslag på upplägg och priser. Ni kan såklart boka in er på jul eller gåsamiddag utan konferens också.

GÅSAMIDDAG 8-12 NOVEMBER

Gör som vi, håll på traditionerna. Gåsamiddag hör hösten till för många. Att äta gås i samband med Mårtens afton har vi gjort sedan länge. Första omnämnandet av ”Mårtens gås” är från 1171! Så man kan lugnt säga att vi har haft gott om tid på oss för att fullända denna måltid.

JULBORD från 22 november

Njut av julbord i vår stämningsfulla och mysiga miljö.

Vad sägs om våra egna sillinläggningar, saftiga revben, skinka med hemmagjord senap, bland nybakat bröd & knäcke, magnifikt ostutbud och sötsaker från vårt bageri.

KONFERENS & SPA

Behöver ni pausa lite och smälta allt som diskuterats under dagen? Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, ta ett härligt dopp i våra varma utepooler och slappna av i bastun eller varför inte ett uppfriskande havsdopp (bara för de modiga).

 

psst! Är ni här på dagskonferens så kan ni boka till spa & middag.

psst! boka till behandling

alla våra konferensgäster har 25 % rabatt på samtliga 25 minuters spabehandlingar.
Boka i förväg eller drop in i mån av plats.

AKTIVITETER

Träning och bra kost är en förutsättning för god hälsa och frisk personal. Här finns alla möjligheter att kombinera en lång arbetsdag i en konferenssal med anpassat träningspass för just eran grupp. Yoga eller sköna utepass.

Med husets viner eller annan dryck dukar vi upp till en smakrik dryckesprovning. Sätt smaklökarna på prov och upptäck nya favoriter.

Önskar ni bara en skön promenad får ni gärna låna med er vår fina hotellhund Vilda som gärna visar er stranden och havet.

Utöver våra egna aktiviteter anordnar vi allt från mobilfotografering, graffitimålning, mountainbike och mycket, mycket mer. Fråga oss vid bokning så sätter vi ihop en aktivitet utifrån era idéer och önskemål!

SPA

TILLGÅNG TILL VÅRT FINA SPA: 0:- för övernattande gäster.
pssst! ni vet väl att vi har massa mysiga spabehandlingar att välja mellan?

Priser och utbud finns HÄR

TRÄNING

Att röra på sig mellan varven gör gott och ger energi!
Boka ett pass för bara er grupp!
Vi erbjuder yoga inomhus eller cirkelpass ute. Våra instruktörer anpassar träningen efter er.

2000:- ex. moms per enskilt pass

DRYCKESPROVNING

Det finns VIN-, CHAMPAGNE- och DESTILLATPROVNINGAR att avnjuta hos oss. Vår sommelier håller i dessa. Kontakta oss för förslag på upplägg och priser.

ÖLPROVNING
HÖNSINGE HANTWERKSBRYGGERI kommer till oss och tar hand om er.
425:- ex. moms per person. Minst 10 personer

cava + ost = kärlek

Ost + cava = Kärlek. Och med kunskap = ännu mer kärlek!

Avsluta konferensdagen med ett trevligt mingel med avsmakning av 5 olika ostar med vars ett glas cava. Anne presenterar ostarna och delar med sig av sin ostkunskap plus ger lättsamma tips. Tidsåtgång ca 20 min.

Pris 195:-/person exkl moms.

ELCYKEL

Susa fram i vindens hastighet (nästan) på våra elcyklar och kombinera rörelse och eftermiddagsfikan ute i det gröna! Vi packar med fika & kaffe åt er. Sydkustleden går precis utanför och vår omgivning bjuder på många fina picknickplatser. 3 km västerut kommer ni till vackra Abbekås hamn där vår lillasyster Bongska Huset med både kafé, krog, bageri & butik finns. Önskar ni fikapausen här istället? Det fixar vi!

Elcykel 295:- exkl.moms /person

Max tio personer.

SHERLOCKED

50679512_1870404323086607_421148176465002496_n

Vill ni gnugga geniknölarna tillsammans är SHERLOCKED en riktigt trevlig aktivitet. Man delas in i mindre grupper och ska tillsammans lösa ett spännande mysterium med diverse ledtrådar.
Man har 1 timme på sig att lösa detta och denna aktivitet är inte speciellt fysisk men kräver koncentration och samarbete.

295:- ex moms per person + 500:- ex moms i startkostnad. Minimum debitering för 16 personer.

YOGAVANDRING

Upplev sydkustens fantastiska natur i kombination med yoga. Vi vandrar  mellan Mossbylund – Abbekås hamn längs med vår vackra kust. I hamnen rullar vi ut våra yogamattor för en stunds mjuk energigivande yoga. Fika på BONGSKA HUSET innan vi vandrar  tillbaka över Kroppsmarken med öppna fält och vackra vyer till Mossbylund. Vi gör stopp för övningar längst vägen. Perfekt energigivande aktivitet för både stora och små grupper.

Kontakta oss för förslag på upplägg och priser.

MUSIKQUIZ

Musik från 60 talet och fram till idag sätts ihop till en perfekt mix med varierande och roliga tävlingsmoment. Hög stämning och många skratt utlovas.
Lite snacks och god dryck förhöjer upplevelsen (förbeställs)
Pris: Upp till 25 personer 7700:- exkl. moms, upp till 50 personer 8800:- exkl. moms

SIP & CREATE

En kreativ upplevelse utöver det vanliga där ni målar, umgås och skålar. En härlig aktivitet där kreativiteten flödar och hjärnan kopplar av. Ingen erfarenhet behövs, en konstnär guidar er genom måleriet och ni får ta med ert konstverk hem eller till er arbetsplats.
Pris:
10-15 personer 550 :- /person exkl. moms
16-25 personer 500:- /person exkl. moms
26 + personer 450 :- /person exkl. moms
Minidebitering 10 personer. Startkostnad 2000:- exkl. moms

VÅRA LOKALER

Vi har sju konferenslokaler och 110 sköna sängar för övernattande gäster. Förutom bra lokaler, rum med utsikt och nybyggt spa så är restaurangen vår viktigaste samlingspunkt. Hemmagjort och kärlek är ord som beskriver vår mat. Vi erbjuder flera alternativ både för det lilla och det stora konferenssällskapet. Samtliga lokaler är utrustade med whiteboard, blädderblock, projektor/storbilds tv och trådlöst internet.

Kolla in våra hotellrum HÄR

SALEN

SALEN är vår största möteslokal med sina 150 kvadratmeter. Lokalen imponerar med sitt ljus och fantastiska utsikt. Här finns gott om plats för olika typer av möblering och aktiviteter. Som mest kan vara  120 personer i Salen, men den passar lika bra för grupper på 30.

LOGEN

LOGEN är en populär och flexibel lokal med möjlighet att jobba från både lång- och kortsida. Här spenderar våra återkommande gäster många, långa och kreativa arbetspass. Lokalen är cirka 100 kvm stor och har plats för grupper upp till 40 personer.

BIBLIOTEKET

BIBLIOTEKET är beläget på andra våningen i Ladan och imponerar med högt i tak, en egen stor terrass och utanför dörren väntar sköna soffor för grupparbete eller kaffepaus. Biblioteket har flexibel möblering för upp till 18 personer.

BAGGASTALLET

BAGGASTALLET är ett modernt rum med högt i tak och stora fönster i söderläge. Med egen terrass och tillgång till elva hotellrum i samma byggnad finns möjligheter att både arbeta och bo tillsammans. Rummet är möblerat i styrelsesittning för upp till 12 personer.

VAGNSSTALLET

VAGNSSTALLET erbjuder ett mysigt och gemytligt rum med lantlig känsla och fönster mot havet. Med sitt lugna läge passar lokalen utmärkt för både avslappnande meditationsövningar, föreläsningar eller styrelsemöten. Med sina 60 kvadratmeter  har Vagnsstallet plats för 10-30 personer. 

SPILTAN

SPILTAN är ett ljust och mysigt rum för den lilla gruppen på två till sex personer. Stora fönster mot söder ger bra ljusinsläpp och skapar en kreativ och lugn miljö. Spiltan är utrustad med en stor tv som ni kan koppla upp era datorer mot om behov finns.

MAGASINET

MAGASINET är ett mötesrum med makalös utsikt för er med högtflygande planer! Passar för en grupp upp till 24 personer högst uppe i vår Silo. Magasinet passar utmärkt om man vill ha maximal avskildhet (men ändå med närheten till restaurang, hotell och spa).

STATLIGT RAMAVTAL

Hotell Mossbylund kan nu erbjuda även er, där statligt ramavtal krävs, möjlighet att boka konferens.
Ett statligt ramavtal är en försäkran om att vi som hotell och konferensanläggning arbetar aktivt med att bland annat följa de regler som finns kring anställnings- och arbetsmiljövillkor, och självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vi har även ett aktivt arbete mot diskriminering vilket innebär att vi ska se till att alla som arbetar och besöker oss har lika rättigheter och möjligheter. Sen finns vår vackra svan i huset och miljömärkta städprodukter och ekologiska råvaror ligger oss varmt om hjärtat.

Vad innebär då detta för dig som mötesbokare? Jo, att du kan känna dig trygg med att boka er nästa konferens eller möte hos oss och veta att vi på bästa sätt tar hand om er gäster, vår personal och våra lokaler.

Varmt välkomna till en reko konferens på Hotell Mossbylund!

ÅKA KOLLEKTIVT

Vår miljösatsning har tagit ytterligare ett steg tack vare skånetrafikens nya busshållplats på Mossbylund. Numera åker du buss från Ystad eller Trelleborg med linje 190. Närmaste påkopplande pågatåg finns i Svarte för vidare resa till och från resten av Skåne!

SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hotell Mossbylund är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotell Mossbylund äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Behöver ni hjälp med deltagarhantering inför ert möte kan Svenska Möten hjälpa dig. Läs mer HÄR

sigill_svenska_möten-webb

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

VI TAR HAND OM ER

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens, Eva, Cajsa och Matilda är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se