LUNCH

Beställ något gott från vårt spacafé & bistro  som håller öppet varje dag 11- 16 & 17-21. Här serverar vi härliga rätter och smarriga kakor, cappuccino, bryggkaffe, smoothies och annat gott. Samma meny finns i restaurangen lunchtid, där ni gärna får boka bord, i bistron tar vi däremot inga bordsbokningar, det är bara att titta in.

Dagens lunch har sommarlov och är tillbaka igen vecka 33.

spacafé & bistro

serveras varje dag 11 – 16 och 17 – 21

räkmacka på hembakat mörkt bröd.
liten 139:- stor 195:-


fish & chips citronmajonnäs, dansk remoulade, pommes, grönärtsstomp, sotad citron.
195:-


tomatsallad 3X tomat (lättsotad,färsk,marinerad), basilikadressing, mozzarella, rostade fröer, riven sallad & picklad sommarlök.
165:-


blåmusslor med vitlök, grädde, vitt vin & fänkål
195:-


beyond burger 100%växtbaserad burgare, vegansk ost, tomat, sallad, bröd med svart sesam, silverlök, Amerikansk dressing, pommes & aioli.
195:-


smash burger med dubbelcheddar, tomat, sallad, bröd med svart sesam, silverlök, Amerikansk bacondressing, pommes & aioli.
225:-


mossbybrädan stor nog för 2 eller till och med 4; ölkorv, tegelrökt skinka, fänkålssalami, oliver, örtfärskost, utvalda ostar, snabbpicklade grönsaker, rotfruktschips, fröknäcke och hembakat bröd.
275:-


ostbricka utvalda ostar, hembakat fröknäcke & marmelad.
145:-



10KORT PÅ FRUKOST & LUNCH

psst! För 1350:- kan du köpa ett 10 kort för dagens lunch. Kortet är inte personligt och du kan så klart ta med en vän eller två och kryssa i flera rutor.

Dagens lunch har sommaruppehåll till v.33, men ni kan så klart använda kortet till frukost under sommaren.

KVÄLLSMENY

Välkommen att boka bord på 0411-30036.

förrätter

örtgravad svensk bogfilé med ramslöksemulsion, marinerad sallad på grillad honungsmelon, chili & sparris, krispigt nätrispapper & gruyère. 169:-

*

rökt, sotad makrill & från borstahusen med grillad pepparmajonnäs, het salsa på omogna tomater, ämnesgurka, habanero & friterad kataifi. 179:-

*

dillkokt färskpopatis med brynt smörskum, isad silverlök, tångkaviar, löktravsolja samt knaprig tunt hyvlad potatis. 159:-

huvudrätter

hällstekt öring med mormors inkokta morötter, rökta bönor & betor, fiskbuljong med citrontimjan- smör, dillolja & kryddiga krispiga fröer. 299:-

*

rapsstekt majskyckling på ben med krispig kycklingkorv, grillad majskräm, dragonsky, fermenterade krusbär, rostad raps & sommarsallad från little garden. 289:-

*

grillad morotspuré med sommarprimörer, falafel rädisor, chili- & saffransemulsion, sotad & syltad spetspaprika. 279:-

efterrätter

vit sparrisglass; med variation på dill, karamelliserad vit choklad, grillmarinerade jordgubbar, havreflarn & fänkålsdill. 139:-

*

smörstekt tigerkaka med italiensk flädermousse brända mandlar, konserverade havtorn, färska bär & oxalis. 139:-

*

utvalda ostar med fruktbröd, fröknäcke & hustets marmelad. 
145:-