LUNCH

Beställ något gott från vårt spacafé & bistro  som håller öppet varje dag 11- 16 & 17-21. Här serverar vi härliga rätter och smarriga kakor, cappuccino, bryggkaffe, smoothies och annat gott. Samma meny finns i restaurangen lunchtid, där ni gärna får boka bord, i bistron tar vi däremot inga bordsbokningar, det är bara att titta in. Dagens lunch serveras både i bistron och inne i restaurangen, måndag till fredag, 12-14.

dagens lunch

165:-, måndag - fredag, 12-14
boka gärna bord

v. 21

Måndag
Citrongräsmarinerad kyckling med vårlöksmajonnäs, pak choi & skummad kycklingsky med kokosmjölk.

Rosmarinstekt polenta med sotad tomat, gemsallad, rapsskott, dragonmajonäs & kärnor.

 

Tisdag
Mandelbakad kolja med kokt färskpotatis, körvelmajonnäs, citron, dill & rapsbakade morötter.

Kikärtsbiff med bulgursallad, riven fetaost, silverlök, vattenmelon & paprikaaioli.

 

Onsdag
Klassisk kålpudding, sirapsstekt spetskål, gräddsås, rårörda lingon & brynt smörrostad potatis.

Rosmarinstekt polenta med sotad tomat, gemsallad, rapsskott, dragonmajonäs & kärnor.

 

Torsdag
Helstekt kotlettrad med tomat & löksallad, broccoli, råstekt strimlad potatis & grönpepparsås.

Gryta med sötpotatis, linser, kikärtor, saffranbuljong, sötmandel & yoghurtskum.

 

Fredag
Hällstekt flankstek med svartpepparcremé, sockerärtor, fondant på rotfrukter i ankfett & kycklingsky.

Kikärtsbiff med bulgursallad, riven fetaost, silverlök, vattenmelon & paprikaaioli.

lördag - afternoon tea

från 13.30, sista bordsbokning 15.00 225:-
boka gärna bord

söndag - brunch

från 12.00, sista bordsbokning 14.00 325:-
boka gärna bord

spacafé & bistro

serveras varje dag 11 – 16 & 17-21

räkmacka på hembakat mörkt bröd.
liten 139:- stor 195:-


fish & chips citronmajonnäs, tartarsås, pommes, grönärtsstomp, sotad citron.
195:-


beyond burger 100%växtbaserad burgare, vegansk ost, veganskt bröd med svart sesam, tomat, sallad, gurka, silverlök, dressing på cidervinägersenap, äpplechutney med habanero, pommes.
195:-


smash burger dubbelburgare, cheddar, tomat, sallad, gurka, bröd med svart sesam, silverlök, dressing på cidervinägersenap, äppelchutney med habanero, pommes & vitlöksmajonnäs.
225:-


mossbybrädan stor nog för 2 eller till och med 4; ölkorv, tegelrökt skinka, fänkålssalami, oliver, örtfärskost, utvalda ostar, grönsaksstavar, rotfruktschips, fröknäcke och hembakat bröd.
275:-


ostbricka utvalda ostar, hembakat fröknäcke & marmelad
145:-


10KORT PÅ FRUKOST & LUNCH

psst! För 1350:- kan du köpa ett 10 kort för dagens lunch. Kortet är inte personligt och du kan så klart ta med en vän eller två och kryssa i flera rutor.

KVÄLLSMENY

Välkommen att boka bord på 0411-30036.

förrätter

laxcarpaccio marinerad i grönsaksvinägrett, vårens primörer, tonfisk- & gräslöksemulsion & friterad kataifi. 179:-

*

terrin på griskind & anklever, syrad steklök, fermenterad citron, ramlsök, frisésallad, sardelltextur samt brynt smör. 169:-

*

krassesoppa med pocherat lantägg 63°, rökt smetana, krispig potatis, microskott från Little Gardens & ramslöksolja. 159:-

huvudrätter

sockersaltad & glasbakad torskrygg med grillad béchamel, syrad fiskfond & dillolja, puré på potatis, kål & purjolök samt sotad vårlök. 299:-

*

talg- & smörstekt bogfilé med potatis- & jordärtskocksstomp, saltbakad & friterad jordärtskocka, ramslökssmör & Bordelaisesås. 289:-

*

svarvad sötpotatis i kokosmjölk, chili, koriander & lime, eldad sparrisbroccoli, krispiga kikärtor, picklad röd endiv, korianderolja samt soyamarinerad shiitake. 279:-

efterrätter

variation på rabarber; pannacotta, broken gel & råmarinerad. serveras med mjuk pistagekaka, vispad mascarpone med vanilj & lime. 139:-

*

chokladsorbet med päron inkokta i päronkonjak & anis, salt yoghurtmaräng, lakritsskum & astina krasse. 139:-

*

utvalda ostar med fruktbröd & fröknäcke, marmelad på fänkål, krusbär, rabarber & Pepparvodka. 
145:-