PRESENTKORT

Vackra presentkort paketerade med kärlek. Du kan köpa valfritt belopp eller en specifik produkt som t.ex. brunch, 4-kortet eller en härlig spabehandling. Vi slår in din present och skickar den utan kostnad, eller så skickar vi den digitalt så sparar ni tid och får presenten snabbt levererad. Ring eller maila så hjälper vi till.

0411-30036 / info@mossbylund.se

JULKLAPPSTIPS

Väntan är över! Nu kan ni plocka fram era rim och pepparkakor och äntligen köpa våra populära julklappar. Mossbynissarna har jobbat hårt hela året för att välja de mest magiska mossbyklapparna! De är alla olika men har gemensamt att du får extra mycket spa-lyx för pengarna!

Julklapparna går att köpa från och med den 11 november

Ring eller maila, ni kan swisha beloppet och vi skickar presentkorten digitalt eller brevledes. Porto bjuder vi på!
0411-30036 / info@mossbylund.se

vintermys 2390:-

Varma bad i vårt spa, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller  för ankomst söndag – torsdag 26/12-20 – 31/3-21

vinterhelg 3490:-

Varma bad i vårt spa, lyx på rummet, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller alla dagar 26/12-20 – 31/3-21

mossbyklappen 500:-

välj mellan:
25 minuters spabehandling
vardagsspa med lunch
afternoon tea för 2 med bubbel
gäller 26/12-20 – 31/3-21

GILTIGHETSTID

På grund av rådande omständigheter och eventuella sena avbokningar finns det denna jul en unik möjlighet att använda presentkortet under en längre tid än utsatt tid. Då gäller insatta pengar, inte produkten.

Men ni måste då höra av er till oss via info@mossbylund.se innan 30 mars så förlänger vi beloppet. Hoppas vi ses en vacker vinterdag!

SKALDJUR + ALLA HJÄRTANS DAG = SANT

I år kommer vi att för första gången servera vår helt fantastiska skaldjurplatå på alla hjärtan helg (både lördagen den 13 & söndagen den 14 februari)

Så passa på att boka in dig och kärestan på vårt skaldjurspaket och ge bort det som en fin julklapp. Köper ni vårt VINTERMYS eller VINTERHELG så behöver ni bara lägga till 1000:- för att kunna boka in er på på alla hjärtans afton eller alla hjärtans dag. (ordinarie pris 4745:- / 3750:-) Ring oss så hjälper vi er

Ring eller maila, ni kan swisha beloppet och vi skickar presentkorten digitalt eller brevledes. Porto bjuder vi på!
0411-30036 / info@mossbylund.se

träningskort

Ge bort ett hälosammare liv! Vi tycker träning är ett viktigt inslag i vardagen både för att stärka immunförsvaret och den mentala hälsan, så skäm bort din käraste, eller varför inte dig själv med ett av våra träningskort.

10kort plus 1550:-

Upp till 20 träningspass. Ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta.

Kortet ger även möjlighet att bada och basta en stund runt ett träningspass utan att man har stammiskort. Dock inte på lördagar och söndagar. Det är inte ett tio-kort för dagspa, så badkappa/tofflor ingår inte. Men självklart handduk.

10kort 1100:-

10 träningspass. Kortet är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om man har en vän med sig.
Kortet gäller i ett år från första träningstillfället.

stammiskort 3700:- / 7000:-

Med vårt stammiskort tränar man obegränsat i 6 alternativt 12 månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och man har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag, där man får låna badkappa & tofflor.

psst! blir du helårsstammis så får du även ett presentkort på en trerätters middag

månadskort 800:-

Årets nyhet! Träna hur mycket du vill under en hel kalendermånad. Kortet gäller från den 1:a till den sista i valfri månad och går inte att ”frysa”.

HAR DU FÅTT ETT PRESENTKORT?

GRATTIS! Läs mer HÄR