PRESENTKORT

Vackra presentkort paketerade med kärlek. Du kan köpa valfritt belopp eller en specifik produkt som t.ex. lunch, 4-kortet eller en härlig spabehandling. Vi slår in din present och skickar den utan kostnad, eller så skickar vi den digitalt så sparar ni tid och får presenten snabbt levererad. Ring eller maila så hjälper vi till.

0411-30036 / info@mossbylund.se

psst! Behöver ni presentkortet NU?! Man kan också köpa presentkort via vår onlinebokning, och då får man dem med en gång. Dessa presentkort kan man även lösa in i online om man vill boka övernattning. Kolla in dem HÄR.

JULKLAPPSTIPS

Väntan är över! Nu kan ni plocka fram era rim och pepparkakor och äntligen köpa våra populära julklappar. Mossbynissarna har jobbat hårt hela året för att välja de mest magiska mossbyklapparna!

Julklapparna går att köpa från och med den 9 november

Ring eller maila, ni kan swisha beloppet och vi skickar presentkorten digitalt eller brevledes. Porto bjuder vi på!
0411-30036 / info@mossbylund.se

vintermys 2950:-

Varma bad i vårt spa, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller för ankomst söndag – torsdag 26/12-22 – 31/3-23

vinterhelg 3750:-

Varma bad i vårt spa, mossbybräda i Biston, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller alla dagar 25/12-22 – 31/3-23

mossbyklappen 495:-

valfri 45minuters spabehandling
gäller måndag – torsdag 26/12-22 – 31/12-23

GILTIGHETSTID

Finns det ingen möjlighet att besöka oss innan presentkortet går ut så går det att förlänga (max två år efter inköpsdatum). Då gäller insatta pengar, inte produkten.

Men ni måste då höra av er till oss via info@mossbylund.se innan 30 mars så förlänger vi beloppet. Hoppas vi ses en vacker vinterdag!

renovering på gång

6 FEBRUARI – 29 MARS, LILLA BUBBELPOOLEN RENOVERAS

I vinter passar vi på att renovera vår lilla bubbelpool och våra omklädningsrum. Eftermiddagar & kvällar är spa öppet som vanligt, men här kommer kanske att vara lite stökigt.

träningskort

Ge bort ett hälosammare liv! Vi tycker träning är ett viktigt inslag i vardagen både för att stärka immunförsvaret och den mentala hälsan, så skäm bort din käraste, eller varför inte dig själv med ett av våra träningskort.

10kort plus 1550:-

Upp till 20 träningspass. Ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta.

Kortet ger även möjlighet att bada och basta en stund runt ett träningspass utan att man har stammiskort. Dock inte på lördagar och söndagar. Det är inte ett tio-kort för dagspa, så badkappa/tofflor ingår inte. Men självklart handduk.

10kort 1100:-

10 träningspass. Kortet är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om man har en vän med sig.
Kortet gäller i ett år från första träningstillfället.

stammiskort 3700:- / 7000:-

Med vårt stammiskort tränar man obegränsat i 6 alternativt 12 månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och man har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag, där man får låna badkappa & tofflor.

psst! blir du helårsstammis så får du även ett presentkort på en trerätters middag

månadskort 800:-

Träna hur mycket du vill under en hel kalendermånad. Kortet gäller från den 1:a till den sista i valfri månad och går inte att ”frysa”.

HAR DU FÅTT ETT PRESENTKORT?

GRATTIS! Läs mer HÄR