RESTAURANGEN ÄR MOSSBYLUNDS HJÄRTA

Välkommen in i vår restaurang. Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Vi har utökat vårt spaafé med fler sittplatser och en byggt en ny garandios bar där du kan njuta av goda drinkar och skönt loungehäng. Boka bord på 0411-30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen!

Kolla in våra MENYER eller boka bord nedan.

BOKA BORD

Välkommen att boka bord online! Är ni fler än 8 (lunch/middag) eller 10 (mormorspizza/brunch) så kontakta oss på 0411-30036 / info@mossbylund.se så hjälper vi er att boka.

psst! glöm inte anmäla om ni har några allergier.

HAR NI BOKAT HOTELLPAKET?

Om ni har bokat paket med middag så har ni redan en bordsbokning. Däremot behöver ni höra av er via mail eller telefon för att välja vilken tid ni önskar äta. info@mossbylund.se / 0411-30036

BOKA FRUKOST?

Frukost serveras 07.00 – 10.00 alla dagar i veckan.

Finns det något lyxigare än hotellfrukost? Pris: 175:- för ej boende gäster
Barn 0-4 år äter gratis / 5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Frukosten går tyvärr inte att boka online. Ring oss på 0411-30036 så hjälper vi er.

.

psst! 10kort på frukost/lunch

För 1450:- kan du köpa vårt 10kort som gäller för frukost eller dagens lunch. En perfekt present till nån du tycker om och som behöver frukost eller lunch serverat i en skön miljö. Kortet är inte personligt och du kan så klart ta med en vän eller två och kryssa i flera rutor. Gäller mån-fre

LUNCH

Dagens lunch; helgfri måndag – fredag 12-14.
Bistromenyn serveras alla dagar i veckan 12-21.00

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

dagens lunch

175:-, måndag - fredag, 12-14
boka gärna bord

v.24

husmansmåndag

Tromescosås med grillade baljväxter, parmesan & picklad silverlök

Grissida med romansallad, nobisdressing & rostade sommarprimörer

 

tisdag
”Tarte Tatin d’oignon” med endiv, citronette,

valnötter & getost

Dagens fångst med Beurre Blanc, färskpotatis, sparris, krutonger & dill

 

onsdag
Bimi broccoli med chimmichurri, marconamandlar, pecorino & grönärtskräm

Bräckt oxbringa med pepparrotsvelouté, senapspicklad

rödkål & stomp

 

torsdag
”Tarte Tatin d’oignon” med endiv, citronette,

valnötter & getost

Katalanska köttbullar med tomatsås, gröna oliver & Mezzaluna e Taleggio

 

fredag
Bimi broccoli med chimmichurri, marconamandlar, pecorino & grönärtskräm

Kolgrillad kotlett med dragonsmörsås, salvia & rostad färskpotatis

lördag - mormorspizza

från 12.00, sista bordsbokning 14.30 195:-
boka gärna bord.

Grandma pie, mormorspizza eller flat bread. Kärt barn har många namn.

På Mossbylund serverar vi den traditionellt fyrkantiga MORMORSPIZZAN varje lördag, välkommen hit och njut av perfekt gräddad pizza med massor av utvalda toppings och delikatesser.

 

psst!

mormorspizzan går dessvärre inte att få glutenfri

söndag - brunch

från 12.00, sista bordsbokning 14.00 365:-
boka gärna bord.

Pannkakor, bacon, ägg, ost och allt annat gott som hör söndagsbrunchen till!

a la carté

 Serveras från 17.30

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

a la carté från 13/6

 Serveras från 17.30

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

VÅR BAR APOTEKET

Kom förbi på lite barhäng efter jobbet, en lördageftermiddag eller vilken dag som helst för den delen.  Vad sägs om om en Gin & Tonic för varje dag i veckan, lyxiga ”oskyldiga” drinkar eller vår egen twist på den klassiska Negronin.

 

Det sägs att den första cocktailen blandades av sjösjuka sjömän. I ett försök att lugna oroliga magar så experimenterade man med olika blandningar av sprit, socker, vatten och kryddor. Sitt stora genomslag fick cocktailen under förbudstiden i USA. Alkoholförbudet gjorde att det var svårt att få tag på vin, öl och bra sprit. Eftersom kvaliteten på spriten inte alltid var den bästa försökte man dölja smaken med olika blandningar för att få godare dryck i glasen. Med tiden spred sig cocktailkulturen över hela världen som en konstform.

öppettider apoteket

mån – tors 15.00 – 23.30
fre – sön 15.00 – sent

teamet

Vår kökschef Jesper Sandqvist, en tvättäkta Kristianstadbo som hittat ner till sydkusten och Mossbylund våren 2020. Med ett magiskt lugn och fantastisk erfarenhet planerar Jesper nya menyer och leder vårt matglada team med tio kockar som håller ugnarna igång från tidigt gryning till sen kväll.

 

Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara team av serveringspersonal. Med Fredriks gedigna sinne för dryck kombineras en måltid att minnas. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran. Vi är också stolta över att ha ett stort utbud av goda alkoholfria drycker.

Kökschef, Jesper Sandqvist jesper@mossbylund.se
Restaurangchef, Fredrik Wennberg fredrik@mossbylund.se