RESTAURANGEN ÄR MOSSBYLUNDS HJÄRTA

Välkommen in i vår restaurang. Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Boka bord på 0411-30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen!

Kolla in våra MENYER eller boka bord nedan.

BOKA BORD

Välkommen att boka bord online! Är ni fler än 8 (lunch/middag) eller 10 (mormorspizza/brunch) så kontakta oss på 0411-30036 / info@mossbylund.se så hjälper vi er att boka.

psst! glöm inte anmäla om ni har några allergier.

HAR NI BOKAT HOTELLPAKET?

Om ni har bokat paket med middag så har ni redan en bordsbokning. Däremot behöver ni höra av er via mail eller telefon för att välja vilken tid ni önskar äta. info@mossbylund.se / 0411-30036

Dagens lunch; helgfri måndag – fredag 12-14.

Bistromenyn serveras alla dagar i veckan 12-16.30.

A la carté eller bistromeny? Välj fritt från 17.30 varje dag

LÖRDAGAR 195:-

Grandma pie, mormorspizza eller flat bread. Kärt barn har många namn.

SÖNDAGAR 365:-

Pannkakor, bacon, ägg, ost och allt annat gott som hör söndagsbrunchen till!

BOKA FRUKOST?

Frukost serveras 07.00 – 10.00 alla dagar i veckan.

Finns det något lyxigare än hotellfrukost? Pris: 175:- för ej boende gäster
Barn 0-4 år äter gratis / 5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Frukosten går tyvärr inte att boka online. Ring oss på 0411-30036 så hjälper vi er.

.

psst! 10kort på frukost/lunch

För 1450:- kan du köpa vårt 10kort som gäller för frukost eller dagens lunch. En perfekt present till nån du tycker om och som behöver frukost eller lunch serverat i en skön miljö. Kortet är inte personligt och du kan så klart ta med en vän eller två och kryssa i flera rutor. Gäller mån-fre

LUNCH

Dagens lunch; helgfri måndag – fredag 12-14.
Bistromenyn serveras alla dagar i veckan 12-16.00 och 17-21.00

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

dagens lunch

175:-, måndag - fredag, 12-14
boka gärna bord

v.39

husmansmåndag
Isterband från Vaggeryds chark med rödbetor, dijon & skånsk senap samt persilje- & gräslöksstuvad potatis

Kikärts- & kokosmjölksgryta smaksatt med curry, romanesco, papadum och slövispad havregrädde

 

Tisdag
”escabeche” på dagens fångst med krondillspicklad majrova och morötter, ättiksgelé och skummad skaldjurssås

Gratinerad gnocchi, tomatsås, mozzarella, syrade bönor i champagnevinäger och basilika

 

Onsdag
Krispig porchetta med rotselleripuré, skogssvamp, picklade senapsfrön och rödvinssås

Kikärts- och kokosmjölksgryta smaksatt med curry, romanesco, papadum och slövispad havregrädde

 

Torsdag
Grillad majskyckling med rökt sidfläsk, potatiscrème, rostad lök och hasselnötter

Gratinerad gnocchi, tomatsås, mozzarella, syrade bönor i Champagnevinäger och basilika

 

Fredag
Entrecôte Gangnam Style med Ssamjangsås, sesam-marinerade böngroddar och grönkål, sojastekta champinjoner

Timjanbakad portabello fylld med rostad butternutpumpa, svarta bönor, fårost & smörad svampbuljong.

lördag - mormorspizza

från 12.00, sista bordsbokning 14.30 195:-
boka gärna bord.

Grandma pie, mormorspizza eller flat bread. Kärt barn har många namn.

På Mossbylund serverar vi den traditionellt fyrkantiga MORMORSPIZZAN varje lördag, välkommen hit och njut av perfekt gräddad pizza med massor av utvalda toppings och delikatesser.

söndag - brunch

från 12.00, sista bordsbokning 14.00 365:-
boka gärna bord.

Pannkakor, bacon, ägg, ost och allt annat gott som hör söndagsbrunchen till!

a la carté

 Serveras från 17.30

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

GODA DRYCKER OCH SMASKIGA TILLTUGG

Kom förbi på en öl efter jobb, eller en drink en lördageftermiddag. Vi har goda tilltugg och finfin drinklista.

 

VÅR EGNA ÖL
Vi vill såklart slå ett slag för vår egna öl; MOSSBYLUNDARENS MAGISKA
En ljus lager med inslag av fläder som vi har bryggt tillsammans med pågarna på HÖNSINGE HANTWERKSBRYGGERI

teamet

Vår kökschef Jesper Sandqvist, en tvättäkta Kristianstadbo som hittat ner till sydkusten och Mossbylund våren 2020. Med ett magiskt lugn och fantastisk erfarenhet planerar Jesper nya menyer och leder vårt matglada team med tio kockar som håller ugnarna igång från tidigt gryning till sen kväll.

 

Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara team av serveringspersonal. Med Fredriks gedigna sinne för dryck kombineras en måltid att minnas. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran. Vi är också stolta över att ha ett stort utbud av goda alkoholfria drycker.

Kökschef, Jesper Sandqvist jesper@mossbylund.se
Restaurangchef, Fredrik Wennberg fredrik@mossbylund.se