VÄLKOMMEN TILL VÅRT SPA

Välkomna till vårt spa. Svettas i bastun, simma lugnt i inomhuspoolen eller slöa i våra sköna relaxsängar och njut av det skånska landskapet. Vill ni hellre hänga utomhus så rekommenderar vi våra varma utomhuspooler och vårt kallbad. Kombinationen av varma källor och den råa, kalla nordiska luften ger känslan av att vara ett med naturen. Närheten till havet och slätten ger energi och en välbehövlig paus från en intensiv vardag. Hit är man välkommen morgon som kväll, som boende gäst eller som dagspagäst.

Kolla gärna in våra BEHANDLINGAR och våra DAGSPA-ERBJUDANDEN

ÖPPETTIDER

från 07.00 alla dagar i veckan

BARN I SPA
Man måste vara över 16 för att få vara i vårt spa.
För boende gäster är det barntillåtet i vuxnas sällskap 9.00-10.00 & 14.00-15.00 (9-10 & 14-16 v.26-33).
Blöjbarn är inte tillåtet i poolen. Vårt spa är ett spa, och vi har en lugn tillvaro även under barntimmarna.

VÅRA TERAPEUTER

Ett lugn att kliva in i, där du blir sedd, kan landa och få ny energi. Det är den första känslan som vår spachef Magdalena tillsammans med sitt team vill att du ska få som gäst, när du tar steget in i vårt spa. Som spachef har Magdalena god hand om Mossbylunds egen oas med full koll på både behandlingar, produkter och utbud. Vårt spateam består av kvalificerade massage-, hud- och spa-terapeuter som är lyhörda för dina önskemål om behandling så att de passar just dig. Vi är måna om det personliga och familjära här på Mossbylund, så även i vårt spa där du bara kan koppla av.

Magdalena Hagenkötter, magdalena@mossbylund.se

Boka din behandling på 0411 300 36 eller spa@mossbylund.se

 

SE VÅR BEHANDLINGSMENY HÄR

VÅR SPABUTIK

Välkommen till vår spabutik!

Unna dig en skönhetsupplevelse som får dig att känna dig som en kung eller drottning (eller vad du än föredrar att vara, kanske sjöjungfru?).

Hos oss hittar ni lyxiga hudvårdsprodukter från några av de bästa svenska varumärkena på marknaden. Vi tror på naturlig skönhet, så våra produkter är skonsamma mot både dig och miljön.

Ta en paus från vardagen och besök vår spabutik. Vårt team av experter hjälper dig att hitta de bästa produkterna för dina behov som gör att du kan stråla från topp till tå!

VÅRA PRODUKTER
I vår spabutik hittar ni lyxiga produkter från Maria Åkerberg och M Picaut som vi även använder i våra behandlingar.

Båda varumärkena har gemensamt att de fokuserar på naturliga ingredienser för att ta hand om huden på ett skonsamt sätt. De håller också en hög kvalitetsstandard och strävar efter att erbjuda en unik upplevelse av renhet, välbefinnande och en lyxig hudvårdsupplevelse.

M PICAUT

M Picaut beskriver sin hudvård som EKOLYX. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser. M Picaut fokuserar på fuktgivande behandlingar och använder sig av ingredienser som hyaluronsyra, havsalger och vitaminer för att ge huden en sund lyster och ungdomlig utstrålning.

MARIA ÅKERBERG

Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke, produkterna har en hög kvalitetsstandard och är helt fria från syntetiska kemikalier och konserveringsmedel. Maria Åkerberg är också känd för att använda sig av naturliga ingredienser som är utvalda för att ge en djuprengöring och för att återfukta huden på ett skonsamt sätt.

välkommen till mossbylund