spameny, behandlingsmeny, spabehandling, massage, ansiktbehandling, kropssbehandling, kurbad
spabehandling på mossbylund

våra spabehandlingar

Unna dig en spabehandling när du är här! Massage eller ansiktsbehandling, har du ont i musklerna eller behöver du bara lite lyx och extra omsorg? Oavsett vilket så har vi vad du behöver. Är det svårt att välja bland alla våra spabehandlingar? Ring oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta behandlingen för dig. Vi har en härlig mix av manliga och kvinnliga terapeuter.

 

just nu! boka valfri behandling och få 10% på alla våra spaprodukter

Erbjudandet gäller under februari månad!

psst! Kombinera med dagspa! Kolla in våra dagspapaket HÄR!

spabehandling på mossbylund

4kortet – köp fyra betala för tre

köp ett “4kort” om du vill ha regelbunden massage, pedikyr, vaxning eller någon annan behandling som rekommenderas i kur. gäller vid köp av en och samma behandling. Gäller mån-torsdagar

massage

VÅR SPAMASSAGE
25 min. 525:- / 45 min. 725:-
Avslappnande massage med aromaoljor.

SVENSK KLASSISK MASSAGE
25 min. 575:- / 45 min. 895:- / 75 min. 1225:-
En massage som ger avspänning i stela, trötta muskler och som samtidigt ökar elasticiteten och cirkulationen.

HOTSTONE MASSAGE 45 min. 895:-
En avslappningsmassage med varma lavastenar och aromaolja på kropp och ansikte. Behandlingen är bra för ömma, trötta muskler, ledbesvär eller om du bara vill slappna av. Hotstone är också lämplig för dig som är reumatiker.

TILL DEN BLIVANDE MAMMAN 45 min. 895:-
En mjuk massage som anpassas efter graviditetens olika skeden. Med sköna kuddar under dig masseras ryggsida, ben, armar, fötter, ansikte och skalp.

SIRENENS LYX 75 min. 1225:-
Missa inte denna härliga kombination av varma stenar och klassisk massage. En helkroppslyx som är bra för stela muskler eller smärta. Den traditionella massagen blir fördjupad av de varma stenarna.

 

Dessa behandlingar kan redovisas som friskvård!

tillägg 195:-/st
förläng din massage med en kvart

välj mellan

mjuka fötter – peeling & massage
lena händer – peeling & massage
ansikts- & skalpmassage – befriande skönt

ansikte

psst! 4kortet är perfekt att använda till att fylla på dina fransar.

LITEN ANSIKTSKUR 25 min. 525:-
En kortare uppfräschande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, fuktmask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 45 min. 845:-
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande kräm.
psst! boka till brynplock eller extra portömning för 195:-

ANSIKTSMASSAGE 60 min. 995:-

M Picauts signaturbehandling för ansikte och dekolletage är en lyxig behandling som både är djupt avslappnande och energigivande.
Vi tar hand om spänningar i huvud, nacke, axlar, bröstrygg, armar & händer. Behandlingen innefattar dubbelrengöring av ansikte, peeling, ansiktsmassage med serum & mask, peel off-mask, ansikts- & ögonkräm och arm- & handmassage.

HAVSFRUNS FAVORIT 90 min. 1595:-
En stor, lyxig ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask, och kräm. Vi boostar din hy på djupet med serum och oljor och därefter får du en lång skalp-, nack- & ansiktsmassage. Du får även frans- och brynfärg inklusive formning av dina bryn plus en skön handmassage.

VACKRA ÖGON 395:-
Frans- & brynfärg, inklusive plock.

FRANSFÖRLÄNGNING
Fransarna fästs på dina egna fransar, en och en. Du kan välja mellan olika längder och olika böjningar. Fransarna är gjorda i silke som liknar dina egna, riktiga fransar. Undvik att få vatten och ånga på fransarna 48 timmar efter behandlingen.

NYTT SET 945:-
PÅBYGGNAD 3 VECKOR 525:-
PÅBYGGNAD 4 VECKOR 625:-

därefter, nytt set

havsfruns hemligheter

PSSST! bara hos oss, havsfruns hemliga favoriter som bara måste provas

BRUNNENS LYXKUR 90 min. 1595:-/person
Detta är en lyxig kur där vi kombinerar peeling, bad och massage. Behandlingen startar med en peeling av kropp och ansikte. Sedan sjunker du ner i ett varmt Thalasso- bad där du får en skön ansiktsmask. Thalassobadet med medelhavssalt innehåller massor av näringsämnen och mineraler. Efter badet får du en härlig och avslappnande massage och fuktgivande ansiktskräm.

HAVSMANNENS HELKROPPSKUR 75 min. 1495:-/person
Unna din kropp och hy total avkoppling med värme och uppfriskande återfuktning. Vi börjar med en helkroppspeeling som varsamt torkas av med varma handdukar. Därefter blir du inpackad i en härlig varm kroppsinpackning som återfuktar din hud. Under tiden får du en ansiktsrengöring, mask och massage av ansikte, nacke och skalp. En lyxig upplevelse som du kan njuta av själv eller tillsammans med någon.

kropp

KROPPSPEELING 30 min. 625:-
Peelingen ger ny lyster och tar bort döda hudceller. Hudens upptagningsförmåga ökas så att den lättare kan ta till sig hudvårdsprodukter som vi smörjer in dig med. En energikick för kroppen.

STOR KROPPSINPACKNING 75 min. 1425:-
Peeling och inpackning i ett. Vi börjar med en saltpeeling för att väcka, skrubba och förbereda huden innan mjukgörande inpackning. Du får en skön skalpmassage och en liten ansiktskur. Tänk på att du helst inte ska duscha kort efter, utan låta kroppen få njuta av detta hela dagen/natten för bästa effekt.

ALG- & LERINPACKNING 60 min. 895:-
Vi börjar med torrborstning och du får sedan en värmande inpackning med spirulinaalger och vit lera. Inpackningen är fuktighetsgivande och renande och passar extra bra för känslig hud. Den tillför även massa goda spårämnen och mineraler till huden. Under tiden får du en liten ansiktskur och en skön skalpmassage. Vi avslutar med olja.

kurbad

skalpmassage ingår i alla kurbad utom havsbaden

THALASSOBAD 30 min. 625:-
Ett bad som passar alla, även om du har känslig hud. Medelhavssaltet innehåller massor av näringsämnen och mineraler som behövs i vår kropp och i våra muskler. Efter badet smörjer vi in dig med lyxig kräm.

SJÖHÄXANS TÅNGBAD 30 min 725:-
Ett bad som rensar ut både slagg och vätska. Bra för dig som vill starta om kroppen eller bara njuta. Alla näringsämnen är bra att behålla på huden, därför ingen kräm efter badet. Undviks om du är gravid.

HAVSBAD 0:-
Havet ligger 140 meter söderut och är badbart året om för den modige. Behöver ej förbokas.

HAVSRITUAL 18årsgräns. 129:-
Ta dig ner till havet, skrubba dig själv med sand och doppa dig i vattnet. Irish coffee väntar i spacaféet när du kommer tilbaka.

tritons tips

FINA FENANS PEDIKYR 50 – 60 min. 895:-
Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader, klippning och filning. Lackning, om du vill, och som avslutning, en härlig fotmassage med en fotkräm som du får med dig hem. Obs! Ej medicinsk fotvård.

THALASSAS TRIPPELKUR 60 min. 925:-
Du får en härlig ansiktskur där vi rengör, peelar och masserar ansikte och skalp. Parallellt packas dina fötter & händer in för att sedan peelas, återfuktas och masseras.

SKÖNA FÖTTER 25 min. 495:-
Den ultimata lyxen för trötta fötter! Skönt fotbad som mjukar upp fötterna. Sen peelar & skrubbar vi och avslutar sen med lyxig fotmassage.

VAXNING
haka, överläpp 175:- / halva ben 345:- / hela ben 695:- / armhåla 345:- / bikinilinje 345:- / armar 325:- / rygg 545:-

tillsammans

många av våra behandlingar kan man få som duos.
meddela oss vid bokning om ni önskar få er behandling tillsammans.

KRAKENS duo 75 min. 1795:-/par
Kom tillsammans med en vän eller käraste och få be- handlingen i samma rum. En av er får en uppfräschande ansiktskur medan den andra får sitta i ett skönt fotbad och samtidigt utföra en mysig handritual, följt av en peeling och lyxig fotmassage. Därefter byter ni behandling.

FYRA FÖTTER 45 min. 995:-/par
En uppskattad duobehandling. Ni sitter tillsammans i var sitt fotbad och njuter av ett glas mousserande och lite tilltugg. Under tiden tar en terapeut hand om er. Ni får fotpeeling, massage och en återfuktande kräm.

lite att tänka på

Vid avbokning av förbokad spabehandling mindre än 24h debiteras 100% . Vi gör inte spabehandlingar eller massage på barn under 8 år eller om du är gravid och är innan vecka 12. Vi arbetar med produkter från Maria Åkerberg, m. picaut & kerstin florian. Dessa fantastiska produkter finns även till försäljning i vår butik. Rådfråga gärna våra terapeuter på plats.