TRÄNA HOS OSS

Vi erbjuder ett varierande utbud av träningspass, yogaretreats och träningsevent som passar alla; nybörjare som van motionär i alla åldrar.

Boka in dig via knappen eller kontakta oss på 0411-300 36 / spa@mossbylund.se så hjälper vi er. Det är viktigt att du avbokar ditt pass senast 5 timmar innan passet om du av någon anledning inte kan komma.

Vi har även ett kösystem så om passet är fullt och inte syns på onlinebokningen, slå oss en signal så kontaktar vi er om ledig plats dyker upp.

Den 3/1 byter vi bokningssystem! Vid första bokningstillfället kan du behöva fylla i dina uppgifter igen.

UTEGYM I HAGEN

Besök vårt utegym i Hagen, öster om Ladan. Sit ups, chins, pull ups, armgång, step up, dips, trx-band, däcklyft, ja det är bara att hugga i och stärka varje liten oupptäckt muskel.

Bäst av allt är den friska luften och energigivande utsikten. Vi kör en del utepass i grupp med instruktör, året om, men övrig tid är utegymmet öppet för alla som gästar oss.

schema

Boka via knappen alternativt ring oss på 0411-300 36 eller maila spa@mossbylund.se så bokar vi in er.

Man kan boka in sig på pass 1 vecka fram i tiden. Varje morgon öppnar vi passen, så kommande veckas träningspass finns tillgängliga för bokning.

v2-5

måndag

09.00 morgongympa, ute
10.00 yinyoga
11.30 vattengympa
16.30 hantel & stång
17.30 step på bräda
18.30 yinyoga

tisdag

08.00 vattengympa
09.00 starka seniorer, ute
10.00 dynamisk yoga
17.30 stark inifrån & ut
19.30 vattengympa

onsdag

09.00 morgongympa, ute
10.00 mjuk yoga
11.30 vattengympa
18.30 nybörjaryoga kurs

torsdag

08.00 vattengympa
10.00 starka seniorer, ute
11.30 vattengympa
16.00 bål & stabilitet
18.00 bål & stabilitet
18.30 8, 6, 4
19.30 vattengympa

fredag

9.00 mjuk yoga, ute
10.00 dynamisk yoga
15.30 hantel & stång

lördag

9.30 cirkel, ute

söndag

9.30 mjuk yoga, 50 min fr o m v 3
10.30 yinyoga, 60 min fr o m v3

Med reservation för vissa ändringar.

nybörjarkurs i yoga

Under tio veckor start 12/1 kl 18.30 kommer vi i ett lugnt tempo att gå igenom det grundläggande inom yoga för att ge en stabil bas att sen kunna fortsätta utvecklas ifrån. Oavsett om du är helt ny för yoga eller har praktiserat ett tag så kan du gynnas av en nybörjarkurs där vi har möjlighet att systematiskt gå igenom viktiga aspekter av yoga och kontinuerligt bygga vidare under våra veckor tillsammans.

Sara Alenius är yogalärare med rötter i Ashtanga samt MediYoga. Hon har bott i Indien under ett och ett halvt år och fördjupat sina kunskaper inom yoga. Hon är även leg. Fysioterapeut, MSc, och har därför vana att se individuella behov och individanpassa träningen.

FULLBOKAT

1250:-/person

För dig med stammiskort (hel- eller halvårskort) ingår kursen, men ni måste anmäla plats.
Anmäl er här

PRISER OCH TRÄNINGSKORT

Enstaka pass  kostar 150:-, bor man på hotellet så är priset 99:-
Man kan även köpa 10 kort, 10 kort-plus, månads-, halv- eller helårskort (stammiskort).

10kort plus 1650:-

Upp till 20 träningspass. Ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta.

Kortet ger även möjlighet att bada och basta en stund runt ett träningspass utan att man har stammiskort. Dock inte på lördagar och söndagar. Det är inte ett tio-kort för dagspa, så badkappa/tofflor ingår inte. Men självklart handduk.

10kort 1250:-

10 träningspass. Kortet är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om man har en vän med sig.
Kortet gäller i ett år från första träningstillfället.

månadskort 800:-

Årets nyhet! Träna hur mycket du vill under en hel månad. Kortet går inte att ”frysa”.

stammiskort 3700:- / 7000:-

Med vårt stammiskort tränar man obegränsat i 6 alternativt 12 månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och man har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag, där man får låna badkappa & tofflor. Man har även 10% rabatt på behandlingar måndag – torsdag.

Ni kan ”frysa” kortet i förväg.

Halvår: Max två tillfällen, totalt fyra veckor.
Helår: Max fyra tillfällen, totalt åtta veckor

Träningskorten måste tas med vid varje träningstillfälle!

psst! blir du helårsstammis så får du även ett presentkort på en trerätters middag

sommarkortet 1250:-

Köp vårt sommarträningskort och träna obegränsat under 8 sommarveckor; v.26-33.

VÅRA PASS

TABATA
Intervallträning för ökad puls. Ett effektivt sätt att komma igång på kort tid. Man jobbar med korta intervaller helt på den nivå som passar dig.

 

8, 6, 4

Ett pass med fokus på konditionsträning. Uppdelat på tre block där du arbetar med viktplatta eller din kroppsvikt. OBS! 30 min

Passet är perfekt för dig som vill träna snabbt och effektivt!

torsdagar 18.00

MORGONGYMPA – UTE
Gympapass nere vid havet, året runt. Tillsammans kickar vi igång dagen och kroppen med glad musik, gummiband och hög stämning.

måndagar 9.00
onsdagar 9.00

psst! det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

YINYOGA
En yogaform där man håller samma position i 3-5 minuter för att öka rörligheten i och kring leder, muskler och bindväv.  Ett perfekt komplement till våra mer fysiska träningspass.

måndagar 10.00 & 18.30
söndagar 10.30

MJUK YOGA
Yoga i ett lugnt tempo. Vi börjar sittandes eller liggandes, fokuserar på andningsövningar, stretch och styrkepositioner. Avslutas med avslappning.

På fredagar startar vi dagen med ett härligt yogapass vid havet, stående positioner varvas med gång. Ingen matta behövs.

onsdagar 10.00
fredag 9.00 obs! yogan är utomhus
söndagar 9.30

DYNAMISK YOGA
Ett tuffare fysiskt yogapass där du arbetar med andning, smidighet, styrka och balans. Passar dig som är en lite mer van yogi.

tisdagar 10.00
onsdagar 18.30
fredagar 10.00

STEP PÅ BRÄDA

Ett steppass med kul & lagom utmanande rörelser. Du arbetar i block, där varvas stepp på bräda med styrkeövningar. Vi lovar att alla går ifrån passet med ett leende på läpparna.

måndagar 17.30

STARKA SENIORER
Ett cirkelpass som funkar för alla åldrar och som anpassas efter hur mycket du orkar. Tuffare än du anar.

tisdagar 9.00
torsdagar 10.00

CIRKEL – UTE
Cirkelträning med varierande redskap och stationer där vi stärker armar, bål, ben & rumpa.

lördagar 9.30

BÅL OCH STABILITET
Ett styrkepass som fokuserar från skuldra till höft med styrkeövningar som stärker rygg och mage. Här blir vi ofta väldigt svettiga.

torsdagar 16.00 & 18.00

STARK INIFRÅN & UT
Vi arbetar igenom alla kroppens muskler, med fokus på att bygga djup muskulatur i bål och rygg. Passet går att individanpassa under tiden så att det passar såväl den som är mycket träningsvan eller nybörjare. Skonsamt pass för rygg.

tisdagar 17.30

HANTEL & STÅNG
Vi arbetar igenom hela kroppen med hjälp av hantlar och stång. Ett roligt och utmanande pass som är perfekt när du vill utveckla din teknik och bygga muskler.

måndagar kl 16.30
fredagar kl 15.30

VATTENGYMPA
Allsidig träning som passar alla. Du tränar kondition, styrka, rörlighet och balans med vattnet som motstånd.

måndagar 11.30
tisdagar 8.00 & 19.30
onsdagar 11.30
torsdagar 8.00, 11.30 & 19.30

VÅRA INSTRUKTÖRER

Susanna Kristersson är ansvarig för vår träning tillsammans med hennes team av instruktörer. Du når henne på susanna@mossbylund.se

SUSANNA KRISTERSSON

Susanna är träningschef här på Mossbylund. Hon är också grupptränings- och yogainstruktör med ett stort intresse för träning och hälsa. “För mig är det viktigt att träning är kul och varierande, det ska ge en stunds sinnesharmoni där tankarna kommer och går.” Susanna är instruktör på flera av våra träningspass.

ELISABETH THELANDER

Elisabeth brinner för både träning och service och hennes varma leende möter du både på vattengympapass och i vår spareception. Att motivera, inspirera och sprida glädje – det är Elisabeth en fena på!

JOHANNA OLSSON

Johanna jobbar som både spareceptionist och gruppträningsinstruktör hos oss. Hon älskar att träna och brinner för att hjälpa andra lyckas nå sina mål. Johannas passion är konditionsträning och hon är instruktör på flera olika träningspass hos oss.

LOUISE ANDERASP

Louise är utbildad musikalartist, och har sedan många år undervisat i dans- & musikalklasser. På Mossbylund möter du Louise i receptionen och på STEP PÅ BRÄDA och ibland på våra vattengympapass.

MIMMI MAYR

Mimmi är legitimerad fysioterapeut. Träning & hälsa ligger naturligt för Mimmi och att hjälpa människor att träna rätt och undvika skador är något Mimmi brinner för. Mimmi håller i passet STYRKA INIFRÅN & UT.

MARIE WEBER

Marie är yogalärare på Mossbylund. Hon håller i passen YINYOGA och MJUK & DYNAMISK YOGA.

JOHANNA SJÖLAND THULIN

Johanna är utbildad inom Vinyasa flow, Yin och Hatha yoga. Hennes pass har ett stort fokus kring att komma rätt i positionerna för att undvika skador och ge maximal effekt. Passen är skapta för att alla ska kunna delta, oavsett ålder och fysik.

SARA ALENIUS

 Sara är yogalärare och legitimerad fysioterapeut. Hon älskar att röra på sig och uppskattar hur yogan blir som en meditation i rörelse, med andningen i fokus. Som fysioterapeut har Sara vanan inne att se detaljer och individanpassa sina pass.
Sara håller i MJUK OCH DYNAMISK YOGA